Locatie

Het symposium vindt plaats in congrescentrum MeetingDistrict te Nieuwegein.

MeetingDistrict

Adres

Blokhoeve 2a
3438 LC Nieuwegein
T. 030-6059050

Bezoek website  Google Maps

 

Bereikbaarheid – Auto

MeetingDistrict is met de auto zeer goed bereikbaar. Er is vanuit Nieuwegein een directe aansluiting op de grote snelwegen A2, A12, A27 en A28. Uw gasten kunnen hun auto bij ons prima parkeren. Met 1.300 gratis parkeerplaatsen rondom ons centrum is er voldoende ruimte voor auto’s en/of bussen.

Vanuit Amsterdam
Op het verkeersplein Oudenrijn gaat u richting Arnhem, neem de afslag Nieuwegein (16). Bij de verkeerslichten onderaan de afslag rechtsaf de A.C. Verhoefweg op. Bij de tweede verkeerslichten (voorbij het Shell tankstation aan de linkerzijde van de weg) gaat u links, afslag Blokhoeve-Zuid / Huis de Geer / Noorderveld. Bij de eerste verkeerslichten linksaf rijdt u een groot parkeerterrein op, afslag Blokhoeve-Zuid. Ga de eerste afslag rechts, dan rechtdoor. Bij de eerste afslag links is de entree van MeetingDistrict. Parkeren is mogelijk op het grote parkeerterrein.

Vanuit ’s Hertogenbosch
Neem afslag 9 richting Nieuwegein / IJsselstein / Schoonhoven, bovenaan deze afslag bij het verkeerslicht rechtsaf, bij het tweede verkeerslicht linksaf (A.C. Verhoefweg). Ga bij het derde verkeerslicht rechtsaf, dit is de afslag “Blokhoeve-Zuid/Huis de Geer/Noorderveld”. Bij de eerste verkeerslichten linksaf gaat u een groot parkeerterrein op, afslag Blokhoeve-Zuid. Neem de eerste afslag rechts en rij dan rechtdoor. Bij de eerste afslag links is de entree vanMeetingDistrict. Parkeren is mogelijk op het grote parkeerterrein.

Vanuit Den Haag
Neem de afslag Nieuwegein (16), ga onderaan deze afslag bij het verkeerslicht rechtsaf (A.C. Verhoefweg), bij het tweede verkeerslicht linksaf (voorbij de Shell), afslag “Blokhoeve-Zuid/Huis de Geer/Noorderveld”. Bij de eerste verkeerslichten linksaf rijdt u een groot parkeerterrein op, afslag Blokhoeve-Zuid. Neem de eerste afslag rechts en rij dan rechtdoor. Bij de eerste afslag links is de entree van MeetingDistrict. Parkeren is mogelijk op het grote parkeerterrein.

Vanuit Hilversum / Amersfoort
Bij het knooppunt Lunetten, neemt u de afslag A12 richting Nieuwegein (rechts aanhouden), u passeert het Amsterdam Rijnkanaal, afslag Nieuwegein (16). Onderaan de weg bij het eerste verkeerslicht rechtsaf (A.C. Verhoefweg), bij de derde verkeerslichten linksaf (voorbij het Shell tankstation aan de linkerzijde van de weg), afslag “Blokhoeve-Zuid/Huis de Geer/Noorderveld”. Bij de eerste verkeerslichten linksaf rijdt u een groot parkeerterrein op, afslag Blokhoeve-Zuid. Neem de eerste afslag rechts en rij dan rechtdoor. Bij de eerste afslag links is de entree van MeetingDistrict. Parkeren is mogelijk op het grote parkeerterrein.

Vanuit Arnhem
Bij het knooppunt Lunetten, neemt u de A12 richting Nieuwegein (rechts aanhouden), u passeert het Amsterdam Rijnkanaal, afslag Nieuwegein (16). Onderaan de weg bij het eerste verkeerslicht rechtsaf (A.C. Verhoefweg), bij de derde verkeerslichten linksaf (voorbij het Shell tankstation aan de linkerzijde van de weg), afslag “Blokhoeve-Zuid/Huis de Geer/Noorderveld”. Bij de eerste verkeerslichten linksaf rijdt u een groot parkeerterrein op, afslag Blokhoeve-Zuid.Neem de eerste afslag rechts en rij dan rechtdoor. Bij de eerste afslag links is de entree van MeetingDistrict. Parkeren is mogelijk op het grote parkeerterrein.

Bereikbaarheid – Openbaar Vervoer

MeetingDistrict is centraal gelegen in Nederland en is heel goed bereikbaar met het openbaar vervoer. De sneltramhalte ligt op 1 minuut loopafstand van MeetingDistrict. De tram heeft een directe verbinding met Utrecht CS en is binnen 15 minuten op de plaats van bestemming.

Sneltram/ Utrecht – Nieuwegein, Halte Zuilenstein
Vanaf Utrecht CS vertrekt er iedere 7 minuten een directe verbinding naar MeetingDistrict met de sneltram, halte Zuilenstein. U neemt de sneltram naar Nieuwegein-Zuid of IJsselstein (beide lijnen stoppen bij Zuilenstein, let op! er is ook een spitstram maar die stopt niet bij Zuilenstein) en u stapt uit bij de eerste halte in Nieuwegein. Reistijd ongeveer 15 minuten. Recht voor u ziet u de Blokhoeve. MeetingDistrict ligt in de straat naast Heidehal Sports + Events/ FitForFree.